FAQ

Veelgestelde vragen

Wilt u snel uw offerte in huis hebben? Kies dan voor het online offerteformulier. In een separate e-mail stuurt u ons een bestand met het vlag ontwerp. Goedkoopste Vlaggen stuurt u een opdrachtformulier per e-mail, waarin wij de prijs en ontwerp bevestigen. U geeft uw goedkeuring hierop, waarna wij uw aanvraag in behandeling nemen.

Wat is het verschil tussen zeefdruk en digitaaldruk?

Zeefdruk is een druktechniek die aantrekkelijker wordt met een oplage (Bij ons al mogelijk vanaf 10 stuks). Er wordt een zeefdrukraam gemaakt en met de juiste PMS kleuren worden uw vlaggen in volle vlakken gedrukt. De inkt dringt volledig door de stof en de kleurdensiteit is op de achterkant net zo fel als op de voorkant. Deze productie vindt plaats in China, daardoor is de levertijd wat langer maar wij krijgen uw vlaggen binnen 15 werkdagen bij u afgeleverd.

Digitaaldruk is het drukken dmv grote printers van soms wel 5 meter breed, zo’n printer bouwt alle kleuren op uit CMYK (cyan, magenta, yellow en black) hierdoor worden uw kleuren zo goed mogelijk benaderd en is het ook mogelijk afbeeldingen te drukken, de inkt wordt uitgehard in een calander (hittepers) de inkt dringt goed door de stof, maar er is aan de achterkant een tintverschil te zien tov de voorkant. Deze productie vindt plaats in Nederland, hierdoor is de levertijd standaard 5 werkdagen en bij spoed in overleg mogelijk eerder.

Hoe kan ik mijn bestanden aanleveren?

Dit kunt u het beste rechtstreeks aanleveren, stuur een mail naar info@goedkoopstevlaggen.nl (dit met een maximale grootte van 9MB) Wanneer u grotere bestanden wilt sturen, doe dit dan via de website WeTransfer.com. Klik hier voor onze aanleverspecificaties.

Ik heb de bestanden aangeleverd, en nu?

Zodra uw bestand(en) ontvangen zijn gaan wij er mee aan de slag, u ontvangt altijd eerst (kosteloos) een digitale proef voordat wij dit in productie nemen. Indien deze proef nog niet klopt, passen wij dit aan en ontvangt u van ons een aangepaste proef. Wanneer u akkoord geeft op de digitale proef, en de betaling is voldaan, nemen wij de opdracht direct in productie. Klik hier voor onze gratis ontwerpservice.

Ik heb de vlaggen met spoed nodig, is dit mogelijk?

Dit is mogelijk, onze standaard levertijd met digitaaldruk is 5 werkdagen. Wanneer u de vlaggen sneller nodig heeft, geef dit altijd even bij ons aan. Dan kunnen wij in overleg met de productie de snelst mogelijke levertijd afspreken. Indien wij door spoed orders binnen 5 werkdagen moeten leveren, wordt hier wel spoedkosten voor gerekend. In zeefdruk is het helaas niet mogelijk om een snellere levertijd af te spreken, dit heeft namelijk een levertijd van ca. 15 werkdagen. Klik hier voor onze Levertijden en leveringscondities.

Hoe groot mag mijn vlag zijn?

De grootte van de vlag dient in verhouding te staan met de lengte van de mast. Bij een mast van 6 of 7 meter is de standaard afmeting 225 x 150 cm en voor mastlengtes van 8 of 9 meter is dat 300 x 200 cm. Voor banieren is de hoogte meestal de helft van de lengte van de vlaggenmast.

Hoe worden de vlaggen, banieren en spandoeken afgewerkt?

De afwerking van vlaggen, banieren en spandoeken zit bij de prijs inbegrepen, afhankelijk van uw wensen kunnen wij de vlaggen afwerken op bijna ieder gewenste manier. Om bij de vlaggen te beginnen wordt dit rondom dubbel gezoomd, om een vlag te kunnen ophangen wordt er standaard aan de linker zijde band met lus & koord of met karabijnhaken afgewerkt. Dit is afhankelijk van het formaat van de vlag, bij vlaggen kleiner dan 180x120cm wordt dit afgewerkt met lus (boven) en koord (onder). Bij vlaggen groter dan 180x120cm is de afwerking met pvc karabijnhaken (boven en onder). Banieren worden ook rondom gezoomd en voorzien van een open zoom aan de bovenzijde, indien u geen uithouder heeft dat wordt hier GEEN tunnel in gebracht maar afgewerkt met pvc karabijn haken. Spandoeken worden te allen tijde rondom gezoomd en voorzien van ogen/ringen om de 25, 30, 50 of 100cm, indien gewenst alleen in de hoeken, dit kunt u bij het bestellen van uw spandoeken zelf aangeven.

Hier kunt u de algemene voorwaarden vinden (PDF).

Uw vraag er niet bij? Overleg met onze verkoopmedewerkers, info@goedkoopstevlaggen.nl


Goedkoopste Vlaggen kunt u ook vinden op:

MCM VLAGGEN MCM SPANDOEKEN MCM BEACHFLAGS MCM ROLLUP BANNERS Vlaggen Overzicht Vlaggen uwpagina Vlaggen Startkabel Vlaggen Spandoeken uwpagina Goedkoopste Vlaggenmasten Goedkoopste Spandoeken Goedkoopste Beachvlaggen Vlaggen Spandoeken Startpagina Prijskrijger tuindoeken beachvlaggen

Wij kunnen uw goedkoopste vlaggen, van elke bedrukking voorzien en in vrijwel elke maat leveren! goedkoopste vlaggen

Het inzetten van vlaggen is zeer effectief voor promotionele activiteiten.

Als u op zoek bent naar een manier om uw stichting, bedrijf of winkelpand onder de aandacht van passerend verkeer of wandelend winkelpubliek te brengen, of om hen op een bepaalde actie of aanbieding te attenderen bent u bij goedkoopste vlaggen aan het juiste adres. goedkoopste vlaggen heeft de ervaring en kennis om uw vlaggen die waarde te geven die het verdient.
Uiteindelijk zorgen we er met u voor dat er een onderscheidende promotie wordt gerealiseerd die uw bedrijf op de juiste wijze in beeld brengt!