Levertijden en leveringscondities

Offertes

Alle offertes van Goedkoopste Vlaggen zijn vrijblijvend.

Aantallen
Aantallen van 1 tot en met 9 stuks worden digitaal gedrukt in full color. Vanaf 10 stuks leveren wij deze vlaggen in zeefdruk kwaliteit.

Het is voor u altijd beter om een voorraad vlaggen aan te houden; op het moment dat deze zijn stuk gewaaid door een onverwachte Hollandse storm kunt u ze immers direct vervangen.

Kleuren
Zeefdruk in volvlak kleuren, rasterkleuren (full colour) of een combinatie daarvan. Zeefdruk verzekert u van perfecte kleuren met 100% doordruk van het materiaal. De achterzijde van de vlag is dus evengoed zichtbaar als de voorzijde, zij het in spiegelbeeld. Bovendien gebruiken wij eco-vriendelijke inkten en levert ook het eindproduct weinig schade op voor het milieu.

Daarnaast leveren wij vlaggen in full colour digitaaldruk. Deze sublimatietechniek heeft een goede 90% doordruk van het materiaal. Digitaaldruk wordt meestal toegepast bij kleine aantallen vlaggen in full colour of bij opdruk in meer dan 4 kleuren. Bij digitaaldruk zullen de PMS kleuren zoveel mogelijk worden benaderd. Een kleurafwijking van maximaal 5% is echter altijd mogelijk.

Wij kunnen uw vlaggen al zeefdrukken vanaf 10 STUKS!!

Levertijd
Wij hanteren een levertijd vanaf goedkeuring tekening van circa, 5 tot 15 werkdagen na het aanleveren van uw bestanden en de binnenkomst van uw vooruitbetaling. Uw bestelling wordt pas in productie genomen nadat uw vooruitbetaling is ontvangen.
Wij zijn niet verantwoordelijk voor leveringsoverschrijdingen, de met Koper overeengekomen levertijden gelden slechts als indicatie en niet als fatale termijn.

Betaling
Genoemde prijzen zijn per stuk en exclusief B.T.W.
Betaling bij een opdracht, uitsluitend op basis van vooruitbetaling.
Goedkoopste Vlaggen vecht voor een zo laag mogelijke prijs, de optimale prijs- / kwaliteitverhouding.
Dit wordt mogelijk gemaakt door processen volledig te automatiseren en door prijsafspraken te maken voor o.a. de grondstoffen.
In het huidige prijsbeleid is de marge klein te noemen. De lage marge is de voornaamste reden om uitsluitend te werken met vooruitbetaling.

Verzenden en verzendkosten
Afhankelijk van de hoeveelheid berekenen wij € 15,00 verzend- en verpakkingkosten, 1 adres in Nederland afgeleverd.
Voor landen buiten Nederland geld een toeslag in de verzendkosten.

Kijk voor een juiste aanlevering van uw artwork in de aanleverspecificaties. Wij controleren uw bestand op bruikbaarheid.

Indien u geen drukklaar bestand aan kunt leveren kunnen we u een prijsopgaaf doen om dit voor u te doen.

Leveringsvoorwaarden
Klik hier om onze leveringsvoorwaarden te downloaden

Bekijk hier onze disclaimer


Super aanbieding vlaggen.

10 vlaggen van 225 x 150 cm in full color bedrukt voor een super lage prijs van € 34,95 per stuk

Vlaggen aanbieding, goedkoper kan niet. 10 stuks vlaggen van 225 x 150 cm voor een super lage prijs. De vlaggen worden gemaakt van 115g/M2 driedraads polyester glansdoek. De zomen worden keurig afgewerkt en dubbel gestikt. Aan de mastzijde broekingband, bovenop een kunststof haak en onderop een koord van 50 cm.